Cook oppskrifter

Vil du spise noe som smaker sjokoladekakedeig? Og det er ikke havregrøt…

Vil du spise noe som smaker sjokoladekakedeig? Og det er ikke havregrøt. Jeg lagde litt sjokoladekjeks i går etter å ha hatt et godt sjokoladesug 🤤 Oppskrift: 1 kopp kikerter, 2 t kakaopulver, 1 t peanøttsmør (eller annet nøttesmør), 1 ts kanel og 1 t malt linfrø. Du kan også legge til et søtningsmiddel som lønnesirup eller blande noen dadler i. Etter at du har blandet en stund blir det en kakedeigtekstur. Du trenger kanskje en skvett plantemelk eller vann for å hjelpe til med blandingen. Jeg toppet den med en sjokolade pb gomacro bar, valnøtter og dryppet på litt daddelsirup 😋 God fredag ​​folkens! Har du bakt noe lekkert i det siste? Jeg kunne vært på kjøkkenet hele dagen 😆 males jeg har alt for mye lekser i dag som jeg har somlet med. Jeg er ikke en fan av nettskole så langt… males slutten er nær! Ha en flott dag 🤗

Related Articles

15 Comments

  1. Oooh this looks perf to me 😍😍😍 I’ve been craving cookie dough lately so might have to try!

  2. This is just what I need when I’ve seen too many cookie posts on ig and don’t want to bake 🙈😜😍😍 perfection!

Back to top button