Cook oppskrifter

Til alle dere som gjorde bursdagen min ekstra spesiell, takk fra bunnen av…

Til alle dere som gjorde bursdagen min ekstra spesiell, takk fra bunnen av mitt hjerte! 🙏😘🎉 Det var en utrolig glad dag fylt med kjærlighet, latter og uforglemmelige øyeblikk. Dine vennlige ønsker og gjennomtenkte gester fikk meg til å føle meg så velsignet. Jeg er virkelig takknemlig for hver og en av dere. Skål for nok et fantastisk år! 🥳✨ Spesiell takk til sønnen min – i.am.ivg – for ikke naked å organisere og velge ut den deilige sushien, males også for å ha samlet et fantastisk utvalg av drinker 🍣🥂, og til anniwunderbar for å bake den vakreste og lekreste kaken 🎂 Din omtenksomhet og kulinariske ferdigheter gjorde dagen min ekstra spesiell. Jeg er virkelig takknemlig for din kjærlighet og innsats❤️🙏🎉 . .

Related Articles

15 Comments

  1. Happy birthday Olga (I hope I’m right this time 😄) I hope you had a lovely day 🎉🎂🥂😍

Back to top button