Cook oppskrifter

Superenkel tacosalat. En av våre favoritt sommersalater. 1 lb 93 % magert mult…

Superenkel tacosalat. En av våre favoritt sommersalater. 1 lb 93 % magert kjøttdeig brunet 2 ss tacokrydder. (Oppskrift nedenfor) eller 1 pakke ferdiglaget tacokrydder. ⅛ til ¼ kopp vann 1 til 1½ kopper revet cheddarost 1 bladsalat med middels hode revet i biter 1 sm løk i terninger 1 stor tomat i terninger 1 middels boks skivede oliven 1 boks svarte bønner skyllet 1 avacado i skiver oppskåret dorit pose eller nachodic , knust. Doritos er ikke nødvendig, males de gir salaten noe spesielt. Det fikk jeg av min gode venn pattynren. Vi topper det med jalapenosausen min. Oppskriften finner du i mine oppskrifter. Eller du kan toppe den med salsa, rømme eller guacamole. (Tacokrydder) ½ kopp chilipulver ¼ kopp løkpulver ⅛ kopp malt spisskummen 1 ss hvitløkspulver 1 ss paprika 1 ss salt Bland krydder sammen. Oppbevares i tettsittende tupperware i opptil ett år. Brun kjøttdeig. Tilsett krydder og vann. Ha alle ingrediensene i en stor bolle og bland. Dette vil tjene four til 6. Følg meg for flere gode oppskrifter. Bokmerk for å lagre oppskriften eller ship meg en DM hvis du vil at jeg skal sende den til deg.

Related Articles

Back to top button