Cook oppskrifter

Strawberries & Cream oats er til dagens frokost Du vet at jeg ikke liker havren min…

Strawberries & Cream oats er til dagens frokost ❤️ Du vet jeg liker ikke havren min rennende, males denne smaken må naked være kremet. For en sterk jordbærsmak koker jeg en haug med frosne jordbær i en panne på komfyren. Det trekker virkelig ut saften og fremhever smaken mer enn om du naked legger frosne bær til havren mens den koker. Når havren er kokt, heller jeg i de stuede bærene med noen skvetter kanel og vaniljeekstrakt. Jeg bruker omtrent 1 haugevis av havre + 1,5 kopper vann til alle mine havregrynoppskrifter, males du kan selvfølgelig lage så mye du vil 🤗 Topp med mandelmelk, skivede mandler og mer jordbær 😋 God søndag! 🌸

Related Articles

15 Comments

  1. Looks amazing!!😍 How do you make sure that the water that’s released from the strawberries doesn’t burn out?

Back to top button