Cook oppskrifter

Smakfull italiensk kylling. Lavere karbohydrater. 2 pakker Tørr, frisk italiensk dressingblanding (hvis…

Smakfull italiensk kylling. Lavere karbohydrater. 2 pakker Tørr, frisk italiensk dressingblanding (hvis du vil ha den mer krydret, tilsett ¼ ts rød pepperflak) half of kopp brunt sukker. (Jeg ville ha lavere karbohydrater så jeg brukte swerve brunt sukker) 6-Eight kyllinglår (Du kan bruke hvilke som helst kyllingbiter, skinn på) Forvarm ovnen til 350⁰ Legg brunt sukker og krydderpakker i en stor Ziploc frysepose og rist for å blande. Legg kyllingbitene i posen og pel. Legg kyllingbitene på pannen med skinnsiden opp. Stek i 35 minutter for lår, lenger for tykkere bryststykker eller til saften blir klar. Følg meg for flere gode oppskrifter. Bokmerk for å lagre oppskriften eller ship meg en DM hvis du vil at jeg skal sende den til deg.

Related Articles

Back to top button