Cook oppskrifter

Sjokolade i en eller annen form hver dag Mørk sjokolade havregryn toppet med banan, hem…

Sjokolade i en eller annen kind hver dag ✅ Havregryn med mørk sjokolade toppet med banan, hampfrø, peanøttsmør, daddelsirup og hukitchen mandelsmør mørk sjokolade har allerede gjort dagen min og den er naked 10.00. Du kan bruke koden min “CARLIE15” for 15 % hukitchen-produkter. Det er min favorittsort vegansjokolade jeg har prøvd 🤤 Jeg har blitt frisk etter noen knesmerter nylig, så jeg har tatt en pause fra løpingen for at den skal gro helt. Det verste å gjøre er å trene gjennom en skade selv om den er “nesten” helbredet. Det er vanskelig å motstå trangen til å naked presse gjennom, males det er nødvendig hvis du vil komme tilbake til en aktivitet uten å hikke eller gjøre skaden verre. Jeg tar meg tid til å sette pris på aktiviteter som ikke plager meg akkurat nå som å sykle! ☺️ Ha en flott onsdag 💕

Related Articles

15 Comments

  1. I hope your knee gets better soon!! How often do u usually run if you don’t mind me asking?

Back to top button