Cook oppskrifter

PIZZADEIG OPPSKRIFT UNDER Det er en stund siden jeg har lagt ut innlegg. Det har vært travelt med…

PIZZA 🍕 DEIGOPPSKRIFT UNDER Det er en stund siden jeg la ut. Det har vært travelt med returen til skoler og høyskoler for barna. Pluss et rørleggerproblem som jeg heldigvis løste etter alt for mye tid. Jeg er fortsatt takknemlig for at vi nå har varmt vann på badet!… Og en bilhavari. 🎉 Bortsett fra det har jeg fortsatt laget mat hver dag, males dessverre ikke klart å legge ut. Forhåpentligvis enterprise as normal nå; i så fall vil alle tre av dere som sannsynligvis leser disse innleggene være svært takknemlige…. 😂😂 Uansett tilbake til denne pizzaen. Til deigen bruker jeg normalt 65% av melvekten som vann, 2% av melvekten som salt og 2% further virgin olivenolje. Deretter 0,25 % instantaneous gjær eller 20 % ish surdeigsstarter. Jeg blir vanligvis vannet lunkent og tilsetter deretter den gjæren jeg bruker i vannet. Hvis du bruker instantaneous gjær, tilsetter jeg en moderat klype sukker i vannet, rør og lar gjærblandingen aktiveres/skumme. Bland så de våte og de tørre ingrediensene og elt deigen i noen minutter, eller bruk et kjøkkenhjelpemiddel. Jeg lar den hvile (tildekket) og utfører et sett med spiralfold hver halvtime som det beviser; ca 3-Four ganger. (Internett vil vise deg spolemetoden. Det er så enkelt). Til slutt deler jeg inn i ca 250g deig per individual. Type til kuler, som du ville gjort en rundstykke, og la dem hvile litt. Til slutt forme basen på en seng av grov semulegryn. Tomatbunnen er alltid mutti customary hakkede tomater og litt olje (valgfritt). Det gir den ferskeste tomatbasen IMO og jeg har prøvd mange varianter. Du betaler litt mer for mutti, males vel verdt det. waitrose har ofte salg på mutti og en boks vil gjøre godt med 5 pizzaer. Males fortsatt på jakt etter en oonihq pizzaovn. Må få en multidrivstoffversjon.. en dag…

Related Articles

3 Comments

Back to top button