Cook oppskrifter

Ok, kan vi bli enige om dette: brokkoli > brokkoli. Jeg er en fan. Men til slutt ville vi…

Okay, kan vi bli enige om dette: brokkoli > brokkoli. Jeg er en fan. Males til syvende og sist diskriminerer vi ikke grønnsakene våre her. Dagens tallerken med planter er ikke noe overraskende. En bakt søtpotet, kikerter, agurk, tomater, dampede rosenkål som brokkolini og guacamole alt på toppen av en seng med spinat 🌱 Dette var perfekt etter en løpetur i ettermiddag som føltes mye bedre enn de siste par dagene. Jeg har følt meg av og slapp, så jeg rygget litt når det gjelder løping. Det er naked så mye du kan gjøre før kroppen begynner å føles utslitt. Så jeg har drevet med andre former for trening uten påvirkning som Pilates. Jeg har faktisk likt å finne andre former for trening gjennom YouTube-videoer! Å bytte ting har sine constructive sider ☺️ Håper dere alle får en flott mandag!

Related Articles

15 Comments

  1. YUM!!! I’m gonna add this to my menu plan next week I reckon. That looks all kinds of deliciousness 🙏🏽

Back to top button