Cook oppskrifter

Ok, dette er kanskje den beste havregrynsbollen jeg har laget på en stund. Den smaker nesten…

Okay, dette kan være den beste havregrynsbollen jeg har laget på en stund 😍 Den smaker nesten som brunt sukker kanelkakedeig. Det er i hvert fall det det minner meg om! Oppskrift: 1 kopp havre, 1,5 kopper plantemelk eller vann, 1 ss daddelsirup (eller 2 medjool dadler blandet med vann) 1 ts kanel og en dæsj ingefær, 1 ts vaniljeekstrakt og 1 skje malt linfrø. Bland alt alt i en kjele, kok på komfyren og når det er ferdig toppet jeg min med frosne druer 🍇 valnøtter, tahini og lønnesirup 😋 Skulle ønske jeg kunne gå tilbake i tid og spise den igjen. Håper du får en fin søndag! Hvis du lager dette, gi meg beskjed om hvordan du liker det ☺️

Related Articles

15 Comments

  1. I’ve tried this combination this morning and it’s amazing 😍😍 thank you for the recipe!!

  2. i can’t believe I never thought about adding frozen grapes to my oatmeal, I’m gonna try this out, thanks!😋✨

Back to top button