Cook oppskrifter

Noen andre ELSKER pesto like mye som meg? Dessverre elsker ikke mannen min det…

Noen andre ELSKER pesto like mye som meg? Dessverre elsker ikke mannen min det så mye som meg. ☹😥 Jeg begynte først å lage denne uten pinjekjernene fordi jeg ville at datteren min skulle leve. 💕 Jeg pleier å lage dette i retailer mengder. Den er fantastisk rett og slett på kokt pasta. Skikkelig godt på kyllingbryst og grillet også. 1 kopp friske basilikumblader three fedd hvitløk, skrelt three ss pinjekjerner. Flott uten også. 1/three kopp nyrevet parmesan Salt og nykvernet kind pepper, etter smak 1/three kopp olivenolje For å lage pesto, kombinere basilikum, hvitløk, pinjekjerner og parmesan i bollen til en foodprosessor; smak til med salt og pepper. Med motoren i gang, tilsett olivenolje i en langsom strøm til emulgert; sette til aspect. Oppbevares i en lufttett beholder i kjøleskapet i opptil 1 uke.

Related Articles

Back to top button