Cook oppskrifter

Mine favorittskåler er Buddha-skåler og fruktskåler. Disse bollene brukte jeg …

Favorittskålene mine er Buddha-skåler og fruktskåler 🌈 Disse bollene jeg brukte er fra ultragreenpackaging 🌱 Jeg prøver å være mer bevisst når jeg kjøper/bruker produkter, og jeg liker å være oppmerksom på miljøpåvirkningene av dem. Disse bollene er 100% komposterbare og miljøvennlige, så hvis du ønsker å ta med deg mat på farten og ikke har en god størrelse beholder og ikke vil vaske noe, kan du resirkulere disse! ♻️ De er trefrie og laget av plantefiber som er raskt fornybare. I tillegg er jeg helt for å støtte små bedrifter, spesielt i dag, og ultragreenpackaging er en sertifisert kvinneeid liten bedrift, og vi elsker det. Sjekk de ut! God lørdag! 💕 • • • • •

Related Articles

15 Comments

Back to top button