Cook oppskrifter

Min versjon av å ha en eller annen form for sjokolade hver dag er ideelt sett denne bollen med o…

Min versjon av å ha en eller annen type for sjokolade hver dag er ideelt sett denne skålen med havre med mørk sjokoladekrem og et par stykker hukitchen cashew smør mørk sjokolade 🍫 Jeg har også lagt til jordbær og hampfrø. Havren er naked laget med vann, noen skvetter kanel og en klype salt. Hvis du ikke har prøvd å tilsette naked litt salt til havren, bør du prøve det. Det gjør en forskjell og får frem alle smakene mer! Havrebunnen er minimal fordi den high-quality fløten og sjokoladen egentlig er all smaken jeg trenger denne morgenen 😋 Jeg brukte to frosne bananer blandet med 1 T kakaopulver til den high-quality kremen. Den verste delen av dagen er når frokosten er over 😩 God tirsdag venner!

Related Articles

15 Comments

  1. “The worst part of the day is when breakfast is over” <-- my kind of day right here 😍😂😂

Back to top button