Cook oppskrifter

Krydret kyllingwraps. Disse er gode med eller uten kylling. Burrito størrelse…

Krydret kyllingwraps. Disse er gode med eller uten kylling. Tortillas i burrito-størrelse 2 retailer kyllingbryst uten ben uten skinn Olivenolje Jalapeno ranchdressing Grønne bladsalatblader Oppskåret tomat Avokado i skiver Tynne skiver rødløk (valgfritt) Mais, fersk eller frossen. Svarte bønner, skyllet. Kombinert i en bolle med maisen. Revet cheddarost Jeg har alltid dette krydderet for hånden. Jeg bruker det på så mange ting. 2 T. Chipotle pepper. Malt, pulver. 1 T. Sennepspulver. 2 T. Brunt sukker. 1 T. Paprika. 1 T. Salt. 1 T. Spisskummen pulver. Ha olivenolje i en oppvarmet stekepanne. Dryss gjerne krydderet på kyllingen. Legg kyllingen i stekepannen. Jeg pleier å tilberede kyllingen på forhånd. Bygg den som du ville bygge en taco eller burrito. Fordel et par spiseskjeer jalapeno ranch på tortillaen. Legg et salatblad nedi. Topp med kylling. Topp med tomat, avokado, løk, 2 ss mais- og bønneblanding og revet ost. Følg meg for flere gode oppskrifter. Bokmerk for å lagre oppskriften eller ship meg en DM hvis du vil at jeg skal sende den til deg.

Related Articles

Back to top button