Cook oppskrifter

Jeg tror helhjertet at hvis du ikke liker havregrøt, så gjør du bare ikke…

Jeg tror helhjertet på at hvis du ikke liker havregrøt, så gjør du det rett og slett ikke riktig 😜 Det er egentlig smakene og påleggene som lager eller bryter en skål med havre. Frokost denne morgenen var vanilje maca havre (naked havre kokt med vann, maca pulver og vaniljeekstrakt) og deretter toppet med banan, blåbær, peanøttsmør og en god skvett lønnesirup. Det er så deilig, for ikke å nevne dette måltidet er det som gir meg mest energi til en treningsøkt! Gi meg en halvtime til en time, så er jeg klar til å løpe 🤪 Det kan imidlertid gå begge veier. Jeg har hørt fra noen mennesker at havre gjør dem søvnige og fra andre at det gir dem energi 🤔 Har det noen av virkningene på deg? God onsdag! 🤗

Related Articles

15 Comments

  1. Omgoodness I say this all of the time! Folks are absolutely missing out! This looks & sounds amazing 😍😋🙌🏾

  2. I get really lethargic when I eat oats! It also has a negative impact on my digestion and I get really bloated 🙅🏻‍♀️

Back to top button