Cook oppskrifter

Jeg trenger hjelp til å navngi denne oppskriften. Hva synes du jeg skal kalle den? Akkurat nå …

Jeg trenger hjelp til å navngi denne oppskriften. Hva synes du jeg skal kalle den? Akkurat nå kaller jeg det meksikansk bakt kylling. four kyllingbryst 1 boks rotel tomater, du velger selv hvor krydret du vil ha den. (Jeg velger delicate fordi jeg mater et barn) 1 sm boks enchiladasaus ¾ til 1 kopp rømme 1 kopp revet Monterey Jack/cheddarost Legg kyllingen i en ildfast type. Bland roteltomater, enchiladasaus og rømme sammen. Hell over kylling. Topp med ost. Legg folie over pannen. Stek i 30 minutter. Fjern folien. Sett fatet tilbake i ovnen i 15 til 20 minutter til. Server over meksikansk ris. Eller du kan rive kyllingen og ha i tortillas med avokado i skiver og bruke sausen kyllingen er kokt i i stedet for salsa eller rømme. Du kan også koke dette i crockpot. Følg meg for flere gode oppskrifter. Bokmerk for å lagre oppskriften eller ship meg en DM hvis du vil at jeg skal sende den til deg.

Related Articles

Back to top button