Cook oppskrifter

Jeg prøver å bruke opp alle mine frosne bananer blandet bærfin krem ​​+ banan + pe…

Jeg prøver å bruke opp alle de frosne bananene mine 🍌 blandet bærfin krem ​​+ banan + peanøttsmørgranola var så forfriskende denne morgenen 😋 Jeg blandet akkurat four frosne bananer med en håndfull frosne blandede bær og kanel. Jeg bruker en god prosessor for å lage den superb kremen da jeg har funnet ut at den blander seg finest og blir tremendous luftig ☁️ Ikke vær redd for å spise rikelig med frukt! ❤️ Jeg går gjennom faser med å spise mye frukt og deretter spise noen porsjoner i løpet av dagen. Livet er en balanse. Noen andre som føler at denne uken har vært så lang? Jeg er glad det endelig er fredag ​​og at det er fint ute 🌞✌🏻

Related Articles

9 Comments

  1. This week was definitely blah for me too. Not sure exactly why compared to others! This too shall pass 🙂

Back to top button