Cook oppskrifter

Jeg lager denne kyllingpaien med salat, endre den alltid litt… kreditt: …

Jeg lager denne kyllingpaien med salat, endre den alltid litt… 📷📝kreditt: sajseeds_recipes 1 kyllingfilet kuttet opp i små terninger, i gryte tilsett litt smørkotelett i 1 løkstek til den er myk, tilsett kylling med 1 ts hver hakket ingefær og hvitløk, kok til fuktigheten brenner av. Tilsett 1 potet skåret i små terninger, 1 kopp blandede frosne grønnsaker Salt chilipulver etter smak, 1/four ts type pepper, 1 ts tandooripulver, half of ts gurkemeie, gi det blander kok til det er ferdig, ta av varmen og avkjøl Riv i 1 dynket kopp ost tilsett 2 ss hver hvitløkssaus og majones bland det inn Jeg lager mørdeig før jeg begynner å lage mat, smør ovnsfast type jeg bruker gammelt grytelokk som var 30 cm , skjær konditordeigen i to rull den ut slik at den passer til brett legg fyll på spre den ut rull ut den andre halvparten dekk fyllet trykk den ned med gaffel rundt hele penselen med egg på toppen stek i forvarmet ovn ved 170 grader 35min til den er gylden… 😋 Smørdeig: three kopper vanlig mel, 2 dynket ts bakepulver i bollen, hakk i 200 g kaldt smør gni inn i melet for å likne brødsmuler, bruk nok kald melk til å lage en myk deig, ikke overarbeid deigen naked til den har samlet seg la hvile i minst 30 min før bruk la stå på et kjølig sted, deigen kan lages over natten oppbevares i kjøleskap ta ut 30 min før bruk. Jeg brukte en gitterkutter i dag til konditor

Related Articles

Back to top button