Cook oppskrifter

Jeg har alltid lyst på havregrøt selv om tempen er på vei opp. Selv om jeg aldri har…

Jeg har alltid lyst på havregrøt selv om tempen er på vei opp. Selv om jeg aldri har vært noen hvis appetitt påvirkes av været. Jeg skal spise brennende varm havre og drikke varm kaffe i en hetebølge. Males hvis du vil ha noe både varmt og kaldt, så tilsett fin krem ​​på havren og du får det beste fra begge verdener 😏 Jeg lagde vaniljehavre (naked havre kokt i cashewmelk og vanilje) og toppet med blåbærfin krem ​​(blåbær og 1 frossen banan) ferske bananskiver og tahini 😋 God mandag! 🤗

Related Articles

14 Comments

  1. @plantifullynourished your oatmeal is the perfect consistency! I use quick oats to get the consistency i like, but is that as healthy as your version?

  2. Adding nice cream to porridge is an excellent idea, thank you! Will definitely keep that in mind for the next heatwave.

Back to top button