Cook oppskrifter

Jeg hadde ikke nok havre til å tilfredsstille meg, så jeg la til litt quinoa av en eller annen grunn …

Jeg hadde ikke nok havre til å tilfredsstille meg, så jeg la til litt quinoa 😋 av en eller annen grunn er jeg ikke fan av teksturen til quinoa i seg selv, males blandet med havre legger jeg ikke merke til det engang. Jeg lager alltid minst 1 kopp tørr havre til frokost, noe mindre gjør at jeg fortsatt er sulten, selv med mye pålegg. Serveringsstørrelser er vilkårlige etter min mening. En “Serving measurement” er hvor mye jeg vil ha 😆 Dagens frokost er vaniljehavregryn (1 dl havre/quinoa + 1 ts vaniljeekstrakt) med fin krem ​​(2 frosne bananer blandet til glatt), frosne bringebær og mandelsmør. Den salte og søte kombinasjonen av det superb fløte- og mandelsmøret er himmelsk 🤤 God torsdag!

Related Articles

15 Comments

Back to top button