Cook oppskrifter

Jeg gir deg en gresskarinspirert frokost fordi jeg elsker alt som er med gresskar …

Jeg gir deg en gresskarinspirert frokost fordi jeg elsker alt som er med gresskarkrydder selv når det ikke faller. Jeg fikk en balje med pbfit.official gresskarkrydder pulverisert peanøttsmør som er perfekt å ha i oppskrifter, havregryn og smoothies 🎃 Gresskarkrydderet er litt subtilt, males det får naked frem en deilig gresskarsmak til høstens oppskrifter. Jeg lagde gresskarpaibakt havre med en gresskarpai-smoothie til frokost fordi jeg følte meg ekstra mye i morges. Bakt havre: 1 kopp kvikkhavre, 1 kopp mandelmelk, 2 T pbfit.offisielt gresskarkrydder pulverisert peanøttsmør, 1/four kopp gresskarpuré, 1 ts kanel, en klype salt, 1/2 ts bakepulver og vaniljeekstrakt . Stek alt i en ildfast kind eller ramekin ved 375 F i 30 minutter. smoothie: 1 frossen banan, 1/2 kopp gresskarpuré, 1 ts kanel, 1 kopp mandelmelk, 2 T pbfit.official gresskar peanøttsmør. 🧡

Related Articles

8 Comments

Back to top button