Cook oppskrifter

Jeg elsker tranebærsaus med eller uten hele bærene. Men jeg kan ikke gjøre det…

Jeg elsker tranebærsaus med eller uten hele bærene. Males jeg klarer ikke sukkeret, det gjør meg kvalm. Så jeg kom opp med en syrlig og søt tranebærsaus. Ikke for søt og akkurat passe mengde syrlighet. 1 haugevis av maisstivelse 1 kopp sukker eller splenda ½ kopp vann 1 appelsin skrelt, segmentert og kuttet i svært små biter three kopper ferske tyttebær skyllet og plukket gjennom — dårlige/forslåtte tyttebær fjernet. Bland sukker, maisstivelse og vann i en middels stor kjele på middels varme. Rør av og til til sukkeret er oppløst, og kok opp. Tilsett tranebær og appelsinbiter og kok opp, reduser varmen, la det småkoke i 10 til 15 minutter, rør ofte til bærene har spratt og blandingen litt redusert. Fortsett å koke tranebær beneath omrøring av og til i ca. 10 minutter eller til hele eller mesteparten av bær har sprukket og blandingen er litt redusert. Jo lenger du koker tranebærene, jo tykkere blir blandingen, males den vil også tykne etter å ha stått. Ha blandingen over i en bolle og la den avkjøles i minst 20 minutter ved romtemperatur. Dekk til og avkjøl i minst three timer før servering. Jeg lagde ekstra til å legge i glass i fryseren. Vær oppmerksom på. Hvis du liker tranebærsausen på den søtere siden, tilsett ½ kopp søtningsmiddel til. Følg meg for flere gode oppskrifter. Bokmerk for å lagre oppskriften eller ship meg en DM hvis du vil at jeg skal sende den til deg.

Related Articles

One Comment

Back to top button