Cook oppskrifter

Jeg elsker å lage mat fordi det lar meg være kreativ og lage mat etter humøret mitt…

Jeg elsker å lage mat fordi det lar meg være kreativ og lage mat etter humøret og lystene mine. I dag deler jeg en herlig oppskrift på potetsuppe som du kan tilpasse med dine favoritthageurter. For å sette en ekstra contact, ikke glem å pynte med spiselige blomster. La oss komme i gang! Her er min – – oppskrift: Ingredienser: •1 kg poteter •2 gulrøtter •1 haug med suppegrønt (selleri, purre og gulrøtter) •1 liter grønnsaksbuljong •Wienerpølser til pynt (valgfritt – jeg fant noen i kjøleskapet😎 ) •Hageurter etter eget valg (etter smak). Jeg tok løvstikk, persille, oregano, isop og brønnkarse •Salt og pepper (etter smak) •spiselige blomster til pynt •olje 🍴Skrell og del potetene. Skrell og skjær gulrøttene i små biter. Rens og hakk også suppegrønnsakene (selleri, purre og gulrøtter). 🍴 Varm litt olje i en stor gryte og surr grønnsakene i noen minutter til de er lett brune. 🍴 Hell grønnsaksbuljongen over de sauterte grønnsakene og kok opp. Reduser varmen og la suppen småkoke i ca 20-25 minutter til grønnsakene er møre. 🍴 Mens suppen småkoker, tilbered dine valgte hageurter. Legg dem til suppen i henhold til dine smakspreferanser. 🍴Smak til suppen med salt og pepper, juster mengdene etter din smak. 🍴Når grønnsakene er myke, bruk en stavmikser eller en benkemikser for å purere suppen til den er kremaktig. 🍴I mellomtiden, varm opp en panne og stek wienerpølsene til de er pent brune. 🍴Server den varme potetsuppen i boller og pynt hver porsjon med de kokte Wien-pølsene, spiselige blomster og en klatt olje. Omfavn kreativiteten din og nyt denne smakfulle og vakkert pyntede potetsuppen!😘 . .

Related Articles

14 Comments

  1. Tge most beautiful potato spup I ‘ve seen so far 😍 and very very delicious for sure 😍🌸😍

Back to top button