Cook oppskrifter

Hvitløk Sriracha Lime Reker 1 lb. Reker (jeg brukte kolossal størrelse) 3 ss b…

Hvitløk Sriracha Lime Reker 1 lb. Reker (jeg brukte kolossal størrelse) three ss smør three hvitløksfedd hakket ½ ts salt 1 ss sriracha eller etter din smak. four ss fersk basilikum (rull blader og skiver) 2 lime kuttet i to. 2 ss hakket persille Sauter hvitløk på middels høy, i smør til den begynner å få en lys gylden farge. Legg til reker. Dryss over salt. Stek i 2 til three minutter på hver aspect. Tilsett sriracha i pannen, ikke direkte i rekene, slik at den blander seg med hvitløkssmøret og lager en saus. Tilsett basilikum og rør. Press saften fra limefruktene inn i sausen og bland. Server og dryss over persille. Følg meg for flere gode oppskrifter. Bokmerk for å lagre oppskriften eller ship meg en DM hvis du vil at jeg skal sende den til deg.

Related Articles

One Comment

Back to top button