Cook oppskrifter

Hvis du ikke så historien min for noen dager siden, har jeg hatt problemer med brød. W…

Hvis du ikke så historien min for noen dager siden, har jeg hatt problemer med brød. Fullkornsbrød forårsaket meg intense magesmerter, så jeg bestemte meg for å gjøre et eksperiment og se om andre brød hadde samme effekt. Jeg kjøpte et ferskt surdeigsbrød i går da jeg vet at surdeig kan være lettere på magen. Det gjorde ikke så mye smerte som fullkornsbrødet jeg hadde før, males surdeigen plaget meg likevel litt. Jeg var trist å finne ut at brød forårsaket magesmerter fordi jeg nylig begynte å spise det på en mer regelmessig foundation og likte det… i hvert fall mens jeg spiste det, males ikke like etterpå 😖 Jeg har ennå ikke prøvd et helt glutenfritt brød for å se om det er bedre. Jeg skal komme til bunns i det! Denne frokosten med peanøttsmør og banan på surdeigstoast med kanel, hampfrø og kakao var deilig og har det bra for meg så langt 🤞🏻 God mandag!

Related Articles

15 Comments

  1. Have you tried Ezekiel bread? I have family members who also have issues with bread but can eat it. Super healthy and toasted it taste good 🙂

  2. I’m having the same issue lately! So frustrating! Still trying to find a gluten-free vegan bread I really love. Hope you find one that feels better on your belly!

  3. I swapped to an oat based bread and I’ve had no stomach problems! I also had a weird moment when bread started bothering me, but im happy to have found a good option for me. Wishing you luck 💚

  4. Aw this sucks! I hope you find one that doesn’t upset your stomach because bread is life 😍🥰

  5. There are def brands that are VGF & don’t break the bank-hard to find GF bread that’s also vegan but @delandbakery is a good one as well as @schaerglutenfree & @onedegreeorganics all great choices & easy to find & won’t break the bank! 🤗😍🙌

Back to top button