Cook oppskrifter

Hvem visste at vafler kunne være så enkle å lage? Helt siden jeg oppdaget at jeg hadde en gammel…

Hvem visste at vafler kunne være så enkle å lage? 🧇 Helt siden jeg oppdaget at jeg hadde en gammel vaffelmaskin hjemme, har jeg elsket å bruke den. Denne veganske vaffeloppskriften ble lagt ut for noen dager siden! Favorittpåleggene mine er bær, peanøttsmør og lønnesirup 😋 Jeg har eksperimentert mye med forskjellige frokoster i det siste. Da skolen var i gang, var jeg så innstilt på rutinene mine at jeg aldri ga meg selv en sjanse til å gjøre noe annerledes. Jeg kommer veldig lett i hjulspor. Å bli sittende quick i den samme rutinen kan påvirke min mentale helse og forårsake angst. Å endre rutine kan også forårsake angst, males i det siste har jeg funnet ut at en måte å slå dette på er å gjøre det likevel. Endring kan virke skremmende på forhånd, males etter at du endrer det kan det få deg til å oppdage noen nye åpenbaringer. Selv om det er like lite som å bytte opp frokosten 🤪 God onsdag!

Related Articles

15 Comments

  1. Every time I get stuck in a food rut, I find a restaurant menu, pick something relatively healthy and then I recreate it at home!

Back to top button