Cook oppskrifter

Heyyyy jeg er her fortsatt jeg vet at jeg har tatt en pause fra innlegget. Det har vært en utfordring…

Heyyyy jeg er her fortsatt 🤪 Jeg vet at jeg har tatt en pause fra innlegget. Det har vært utfordrende å finne tid til å ta bilder av måltidene mine i det siste. Jeg har nettopp flyttet inn i min egen leilighet og startet i en ny jobb som jeg gleder meg til. Å starte noe nytt og gå utenfor komfortsonen min er nervepirrende! Jeg er takknemlig for å ha fått noe fordi det har vært vanvittig utfordrende å få jobbmuligheter underneath covid. Hvis du er i samme situasjon som jeg var, ikke gi opp når du søker etter en ny jobb! Ville naked fortelle dere at jeg fortsatt nyter havren min 😋 Gurkemeiehavre med fersken, blåbær og hampfrø. Håper dere alle henger med 💛

Related Articles

15 Comments

  1. Congratulations on your new job! I struggle with change, too (so much to process, and I’m a process-er!), so I feel you on this. Best wishes for feeling settled soon!

Back to top button