Cook oppskrifter

Hei guyyyys Lenge ikke sett. Jeg har tatt en pause fra å poste her for…

Hei guyyyys 👋🏻 Lenge å se. Jeg har tatt en pause fra å poste her de siste par månedene. Andre ting i livet mitt har blitt prioritert og lidenskapen min for matfotografering har måttet sette seg i baksetet (selv om kostholdet mitt har vært det samme 🌱) Jeg elsker fortsatt å lage og ta bilder av deilige måltider. Det føles som et så hyggelig ritual og gjør det så tilfredsstillende når jeg først har gravd i det. Håper dere alle har det bra og holder dere friske! ♥️ Bananbrød Havre: 1 kopp havre, 1,5 kopp havremelk, 1 moset banan, kanel, 1 ts vanilje og en klype salt. Topp med pb, hampfrø og sjokoladebiter.

Related Articles

14 Comments

  1. Missed your posts, but glad to see you back. Hope you’ve been well! This looks so good!

  2. tbh i missed you so much and i’m veeery happy to see u again here ❤️ as always i love your bowls, i’m gonna do this one tomorrow, i sweeeear

Back to top button