Cook oppskrifter

Havregrøt før sengetid får meg til å føle meg trøtt, men havregrøt om morgenen gir meg energi…

Havregrøt før sengetid gjør meg trøtt, males havregrøt om morgenen gir meg energi. Vet ikke hva det handler om, males kanskje det er en psychological ting. Uansett smaker de fortsatt like godt når som helst på døgnet 😋 Jeg lagde kanelhavre i går kveld med druer, jordbær, hampfrø, peanøttsmør, en skvett lønnesirup og mandelmelk 👌🏻 Jeg trenger et desperat dagligvaretur i dag og skal hvile litt i helgen. Den siste uken var lang og gjorde at jeg følte meg litt sliten. TGI helgen 🙌🏻

Related Articles

12 Comments

  1. The texture is you cinnamon oats looks perfect 😍 did you just cook them in almond milk or did you add some water? ☺️

  2. #oatmeal #porridge #cinnamon #veganbreakfast #breakfast #plantbased #foodphotography #vegan #healthyfood #healthyfoodies #whatveganseat #healthyeating #healthyrecipes #thrivemags #veganrecipes #edrecovery #healthyeats #healthyfoodshare #healthylifestyle #breakfastideas #bestofvegan #veganfood #eathealthy

Back to top button