Cook oppskrifter

Grillede pinnekjøtt. Jeg har ikke likt pinnekjøtt det meste av livet mitt. Jeg snublet over…

Grillede pinnekjøtt. Jeg har ikke likt pinnekjøtt det meste av livet mitt. Jeg snublet over en oppskrift som liknet denne. Jeg tilpasset det selvfølgelig etter min smak. (Jeg kan aldri naked la en oppskrift være alene, selv etter å ha laget en oppskrift i årevis finner jeg meg selv i å endre den. Noen ganger med gode resultater og dessverre noen ganger med ikke så gode resultater. lol) Dette kan lages lavkarbo med et alternativt sukker. Jeg brukte Swerve. four pinnekjøtt med bein, eller benfri ⅓ kopp olivenolje 2 ss brunt sukker, jeg brukte swerve 1 ss dijonsennep 2 ss soyasaus 1 ts sitronskall 1 ts tørket timian eller 2 ts friske timianblader, hakket ½ ts salt ½ ts pepper three hvitløksfedd hakket. Legg svinekoteletter i en bolle eller gjenlukkbar gallonstørrelse. I en middels stor bolle, visp sammen olivenolje, brunt sukker, dijonsennep, soyasaus, sitronskall, timian, salt, pepper og hvitløk. Hell marinaden over kjøttet. Mariner i minst 1 time, eller opptil 24 timer. Forvarm en utendørs grill eller innendørs grillpanne til middels varme. Legg svinekjøttet på grillen. Stek i 6-Eight minutter på hver aspect eller til et termometer satt inn i den tykkeste delen av koteletten viser 145 grader F. La kjøttet hvile i 5 minutter, og server deretter. Følg meg for flere gode oppskrifter. Bokmerk for å lagre oppskriften eller ship meg en DM hvis du vil at jeg skal sende den til deg.

Related Articles

Back to top button