Cook oppskrifter

God søndag! Jeg har hatt en så langsom, avslappende morgen og tid til å lage og legge ut…

God søndag! ✨ Jeg har hatt en så langsom, avslappende morgen og tid til å lage og legge ut noen havre ☺️ Jeg har ikke bordet mitt med meg så bakgrunnen ser litt annerledes ut. Mitt besøk til havregryn i det siste har vært kanelhavre (havre, cashewmelk og massevis av kanel) med blåbær, peanøttsmør, hampfrø og vegansk mørk sjokolade 🍫 Håper du har hatt en fin jul! Tbh jeg gleder meg til nyttår og endelig å komme meg ut av 2020 🙏🏻 Jeg prøver å tilpasse meg endringer i det siste. Endre med jobb, min livssituasjon og alt som skjer i verden akkurat nå… Jeg tror tilpasningsevne er en ferdighet og jeg prøver å omfavne utfordringene som følger med det. Livet forandrer seg alltid, så det er finest å rulle med det. Håper du får en fin helg 🌸

Related Articles

15 Comments

  1. Cinnamon oats 😻 adaptability is def a learning curve. But knowing you, you’ll take it on like a champ 🤘🏼🖤

Back to top button