Cook oppskrifter

God onsdag! Jeg vet at jeg har vært litt av og på her. Ting har vært travelt…

God onsdag! Jeg vet at jeg har vært litt av og på her. Ting har vært travelt mens jeg er i ferd med å flytte! Det er veldig spennende. Helt siden jeg ble uteksaminert fra faculty har jeg gledet meg til dette øyeblikket. Livet har føltes som om det har stått stille, så det føles godt å gå videre til neste fase. Jeg ville naked dele denne sjokoladehavren (1 kopp havre kokt med 1,5 kopper vann, 2 t kakao 1/2 moset banan og 1 ts kanel) toppet med den andre halvdelen av bananen, jordbær, blåbær og hampfrø 😋 Livet kan endre seg males havren vil aldri 🥰

Related Articles

15 Comments

  1. i still love your bowls and will love it forever to be honest haha wish you a lot of peace in new płace!!!

Back to top button