Cook oppskrifter

God onsdag! Jeg tok en kort pause fra innlegget, og jeg kom akkurat hjem fra et…

God onsdag! Jeg tok en liten pause fra postingen og kom akkurat hjem fra en fin tur nordover til hytta 🌲 Pauser fra sosiale medier er nødvendig for meg fra tid til annen. Jeg kan bli fanget av det, og noen ganger får det meg til å føle meg engstelig og påvirker selvtilliten min. Å ta en pause hjelper til å tilbakestille tankene mine og gir meg også mer inspirasjon og kreativ motivasjon 😌 Jeg var så glad for å komme hjem til denne deilige lunsjen – Bakt japansk søtpotet, kikerter, avokado, tomater, agurk, gulrøtter, dampet brokkoli og spirer. Jeg elsker denne typen snacks. Jeg har ingen type for dressing med dette, da jeg liker å spise alt på egen hånd! Jeg har savnet søtpoteter så mye selv om det naked har gått noen få dager 😂 Det er klart jeg trenger dem DAGLIG ❤️🍠

Related Articles

15 Comments

  1. Can you give some lunch and breakfast examples for the people that don’t work 7-3 out of the home. How can I make it work.

  2. Live taking a social media break✨ love this loaded bowl!

  3. This looks phenomenal! I wish my body could still consider this a snack xD ever since I got sick last year I can’t handle bigger portions like I used to, and don’t get me wrong, it’s perfectly fine switching to multiple smaller meals to meet my nutritional daily needs, but I do miss filling up a plate like this beauty😍

Back to top button