Cook oppskrifter

God onsdag. Jeg starter denne morgenen med litt ekstra selvpleie. Sjokolade…

God onsdag 🤗 Jeg starter denne morgenen med litt ekstra selvpleie. Sjokoladehavregrøt er så trøstende om morgenen og etterpå unner jeg meg en massasje 😌 Jeg har ikke hatt tid de siste to ukene til å fokusere på mye selvpleieaktiviteter. Jeg liker vanligvis å gjøre noe hver dag uansett hvor lite det er! Jeg skal komme tilbake til en rutine med bevisst å gjøre aktiviteter som gagner min mentale helse på begynnelsen eller slutten av dagen 😇 Vi fortjener alle å behandle oss selv med kjærlighet og respekt! Oppskrift: 1 kopp havre 1,5 kopper vann 2 t kakaopulver 1 t malt linfrø Kanel Jeg koker alt sammen på komfyren og topp med banan, jordbær, hampfrø, vegansk mørk sjokolade og daddelsirup ❤️

Related Articles

15 Comments

  1. This looks amazing! I just can’t eat sweet things at the beginning of the day. I’ll have to make this for the afternoon instead 😍

Back to top button