Cook oppskrifter

God mandag! Jeg starter dagen med litt vaniljehavre med omtrent en kopp fr…

God mandag! Jeg starter dagen med litt vaniljehavre med ca en kopp friske blåbær blandet i (du kan ikke se dem egentlig males de er der!) Så toppet jeg den med fin krem, hakkede mandler og agave 😋 Til det nice fløte Jeg blander ca 2 frosne bananer i en foodprosessor og det var det, uten tilsatt melk eller vann. Jeg har funnet ut at å bruke en foodprosessor gjør at den nice kremen får en skikkelig luftig konsistens. Det kan ta noen minutter med blanding, males du må naked fortsette å blande det og til slutt blir det kremet. Skåler med havregryn er mye mer tilfredsstillende for meg når været er kjøligere og det har vært så deilig i det siste. Males den nice kremen avkjøler den litt så den er et glad medium 😆 Ha en nydelig mandag 💕

Related Articles

15 Comments

Back to top button