Cook oppskrifter

God lørdag, jeg lover at jeg fortsatt er i live. Og spiser fortsatt havregrøt nesten hver gang…

God lørdag 🧡 Jeg lover at jeg fortsatt er i reside. Og fortsatt spiser havregrøt nesten hver dag! Beklager at jeg har forsvunnet det siste året. Jeg elsker å ta bilder og få måltidene mine til å se pene ut, males i løpet av det siste året har motivasjonen min for det sunket. Jeg har fokusert på andre hobbyer utenfor jobben min som løping og maling, noe jeg har tatt opp igjen for lenge siden. Kan begynne å dele mer her enn maten min. Males i dag følte jeg meg inspirert da jeg ikke skynder meg å dra noe sted denne morgenen✨ Håper du er frisk og glad! Havre: Kanelhavre (1 kopp havre tilberedt med en ts kanel og 1,5 kopper vann) + druer, hampfrø, blåbær og peanøttsmør.

Related Articles

15 Comments

  1. Missed you and your meals. Good to hear you’re enjoying running and painting. Hope you share more. Do you still post on your blog?

  2. Welcome back ☺️ pausing is a good thing. Mindfulness and Self Care are a good thing 🙏🏼🤍

  3. here for your personal evolution and the resulting evolution of the page ❤️❤️ love ya lady

  4. Would love to see posts about your other hobbies too if that feels more natural to share right now!

Back to top button