Cook oppskrifter

God lørdag! Jeg frøs ned massevis av modne bananer her om dagen, så jeg har holdt på med…

God lørdag! Jeg frøs ned massevis av modne bananer her om dagen så jeg har laget masse fin krem ​​og havregryn til frokost 😋 I dag er det matcha fin krem ​​med vaniljehavre toppet med valnøtter, agave og mandelmelk. Finkremen minner meg om shamrockshaken fra McDonald’s, males bedre 😆 å legge den på toppen av havregryn er som kake og is 👌🏻 Naked bland noen bananer med en ts matchapulver! Havreoppskrift: 1 kopp havre, 1,5 kopper vann, 1 ts kanel og vanilje, og 1 T malt linfrø. Håper du har det bra i dag. Jeg går gjennom faser i løpet av dagen og uken og tenker at alt er bra, venter spent på at noe normalitet skal komme tilbake, og så blir jeg skremt av å tenke at alt suger 🙃 Produktivitetsmønstrene mine er de samme. Jeg gjør enten ingenting eller gjør den mest tilfeldige oppgaven. Jeg har holdt meg konsekvent med journalføring og minnet meg selv på hva jeg er takknemlig for hver dag! I dag er jeg takknemlig for at været er fint nok til å være ute ☺️ Håper du får en fin dag!

Related Articles

15 Comments

  1. This looks absolutely divine❤️🌸😋😍

  2. What do you mean with “1 T”? Is that 1 teaspoon or tablespoon? Im from Sweden and have no idea 😂

Back to top button