Cook oppskrifter

God lørdag! Det er konfirmasjonsdag! Jeg ville ha noe sjokolade for å feire…

God lørdag! Det er konfirmasjonsdag! Jeg ville ha noe sjokoladeaktig å feire i morges 🍫 Det kunne ikke føles mer antiklimaks, males likevel føler jeg meg fullendt. Jeg har nettopp fullført min bachelorgrad i markedsføring og gleder meg til neste kapittel i livet. Jeg er trist at klassen i 2020 ikke kan ha en seremoni, males jeg feirer fortsatt i dag med familien min! Gratulerer til alle andre som er ferdige med eksamen! Havregryn: sjokolade havregryn, banan, bær, hampfrø og valnøtter

Related Articles

15 Comments

  1. Happy graduation👏🎉 such an accomplishment!

  2. Congratulations Girly!! So Proud of you!!! 🎓 Go Conquer!! Excited for all your new Adventures!!

  3. @katievietze Carlie is a girlfriend of mine!! Follow her!! This may be helpful for you!! Carlie, she needs to go DF/V cuz of breastfeeding issues w/ her babe!

  4. Congratulations 🎉🎊🍾🎈so sorry you can’t have a ceremony but glad you’re with your family ❤️❤️❤️

  5. I’m sorry you can’t have a proper graduation 🙁 but congratulations on all your hard work! Definitely do something special for yourself 💗💗

  6. Congrats girl!! 👏👏👏 Yeah my graduation day this year was v anticlimactic and almost surreal!

Back to top button