Cook oppskrifter

God fredag! Jeg vet det er en stund siden jeg har postet. Kommer ikke til å lyve, tra…

God fredag! Jeg vet det er en stund siden jeg har postet. Ikke skal lyve, overgangen mellom school og voksenliv har vært vanskelig. Jeg har slitt med å finne en balanse mellom tingene jeg elsker å gjøre og arbeidslivet. Jeg antar at det er slik det er for mange av oss når vi forlater school. Jeg tror vi utvikler en følelse av identitet som studenter, og det er vanskelig å finne en ny følelse av selvtillit etter at vi har avsluttet det kapittelet. Den eneste kilden til konsistens og fortrolighet i livet mitt akkurat nå har naked vært maten jeg spiser 😂 Nyter fortsatt daglige skåler med havregryn som noen ganger er den mest underholdende delen av dagen min foruten 😅 Uansett, jeg deler oppskriften min på sjokoladehavre: 1 kopp havre, 1,5 kopper vann, 2 t kakaopulver, 1 ts vanilje, 1 t malt linfrø. Jeg toppet denne bollen med banan, blåbær, masse peanøttsmør og selvfølgelig litt vegansk mørk sjokolade 😋

Related Articles

15 Comments

Back to top button