Cook oppskrifter

God fredag! Deler disse gresskarpai-havre fordi jeg sannsynligvis kommer til å spise…

God fredag! Deler disse gresskarpai-havrene fordi jeg kommer nok til å spise disse hver morgen en stund nå som jeg har gresskar 🎃 Oppskriften på denne havren er lagret i mine “oppskrifts”-høydepunkter! Bringebær + gresskar passer så fint sammen. Det er syrligheten til bringebærene og den subtile sødmen av gresskar for meg 👌🏻 Banan ville også vært deilig på toppen 😋 Jeg har vært opptatt med jobb denne uken, males jeg er glad for at det er fredag ​​✌🏻 Håper dere alle får en fin avslutning av uken!

Related Articles

9 Comments

  1. Interesting combination! I’ll have to try as it is getting colder and oatmeal is a go to but I’ve been trying to find more veggies to mix.

  2. #oatmeal #porridge #pumpkin #fallrecipes #veganbreakfast #breakfast #plantbased #foodphotography #vegan #healthyfood #healthyfoodies #whatveganseat #healthyeating #healthyrecipes #thrivemags #veganrecipes #edrecovery #healthyeats #pumpkin #healthylifestyle #breakfastideas #bestofvegan #veganfood #eathealthy

Back to top button