Cook oppskrifter

Gladtirsdag! Det er tirsdag ikke sant…? Jeg må sjekke telefonen min 10 ganger om dagen…

Gladtirsdag! Det er tirsdag ikke sant…? Jeg må sjekke telefonen min 10 ganger om dagen for å huske hvilken ukedag det er 🥴 Tbh det blir ikke enklere. Uansett, dette har vært en av favorittfrokostene mine i det siste 😍 Kanelhavre med frossen banan, tahini, valnøtter og daddelsirup 👌🏻 Denne havren ble så tykk i dag fordi jeg mikrobølget den i stedet for å bruke komfyren. Jeg hadde ikke lyst til å ta mange retter og var for sulten. Havre tar heldigvis ca three minutter! 🙏🏻 Jeg er helt tom for nøttesmør og prøver å bruke opp mange ting i skapet mitt før jeg går og kjøper noe mer så tahini er neste 😋 Været er perfekt i dag. Jeg har aldri vært en fan av varmen, males karantene har fått meg til å ønske sommer mer enn noen gang! Håper du får en fin dag og holder deg frisk og frisk 🤗

Related Articles

15 Comments

  1. Cinnamon and tahini is literally the best combination😍 also I can fully relate to wanting summer asap!!

Back to top button