Cook oppskrifter

GI BORT! Slik deltar du nedenfor Hvis du noen gang har spist vegansk yoghurt, kan det være en hit for…

⭐️GIVEAWAY!⭐️ Slik deltar du nedenfor 👇🏻 Hvis du noen gang har spist vegansk yoghurt, kan det være en hit eller miss. ayoyogurt er så velsmakende, ikke superrennende som mange plantebaserte yoghurter at du må røre ganske mye, og viktigst av alt er den laget av mandelmelk og 100 % vegansk. Jeg liker virkelig ayoghurt fordi det er noe annerledes og et deilig vegansk alternativ til yoghurt. For en sjanse til å vinne litt free of charge plantebasert yoghurt: 1. Følg ayoyogurt 2. Følg meg 3. Tagg Three venner. Jeg kunngjør vinneren om 5 dager! Yoghurt var noe jeg pleide å ha hele tiden før veganske dager. Det er en så rask matbit eller et måltid, spesielt når du jazzer det opp med pålegg. Jeg toppet denne deilige bollen med vaniljeyoghurt med fersk banan, dragefrukt, bjørnebær, hampfrø, havre og en klatt peanøttsmør 😚

Related Articles

15 Comments

Back to top button