Cook oppskrifter

Etter min erfaring kan hvite søtpoteter være en hit eller savner. Det kommer an på hvor…

Etter min erfaring kan hvite søtpoteter være en hit eller savner. Det kommer an på hvor jeg får tak i dem, males denne var perfekt 😍 Jeg liker når søtpoteter har en kakete og tett tekstur. Noen ganger når de er dampet, blir de mindre tette og inneholder mer vann. Jeg liker dem mer på tørkesiden 😆 Det samme gjelder havre også. Mer smak kanskje? 🤷🏻‍♀️ Uansett tenkte jeg at jeg skulle dele lunsj: søtpotet, cherrytomater, dampede grønnsaker, kidneybønner, avokado, alt hummus (seriøst du trenger dette er livet ditt) og spinat 🌱 Jeg har ikke spist så mange bønner i det siste, males de er virkelig en god stift å ha i et vegansk kosthold hvis du kan fordøye dem godt! Nyre eller pinto er min favoritt 😋 Og du vet allerede at næringsgjær gikk på toppen av alt. God tirsdag ✌🏻

Related Articles

15 Comments

  1. How do you cook your sweet potatoes?! I also LOVE dense and cakey sweet potatoes but mine have been turning out watery🥴

  2. Looks good and healthy! 🤗 Not sure if you know, but our salad dressings are very low in calorie and fat & great for your gut. 🙌🏻

Back to top button