Cook oppskrifter

Er det noen andre som føler seg ukomfortable hvis havren din ikke er fylt til toppen av deg…

Er det noen andre som føler seg ukomfortable hvis havren din ikke er fylt til toppen av bollen? 🤣 Det er vel en estetisk ting for meg. Jeg liker å jobbe hjemmefra fordi jeg fortsatt kan lage frokoster som dette – blåbærvaniljehavre med hampfrø og peanøttsmør 🫐 🥜 1 kopp havre 1,5 kopper vann 1 kopp frosne blåbær 1 ts vanilje Noen skvetter kanel Jeg koker naked alt sammen på ovn til blåbærene smelter og havren er tykk. Hvis du fortsatt vil ha tykk havre når du legger til frossen frukt, bruk mindre vann fordi frukten vil smelte. Jeg har funnet ut at noen ganger blir havren min suppete når frukten smelter, og det kan vi ikke ha 🙅🏻‍♀️ God torsdag ✌🏻

Related Articles

11 Comments

Back to top button