Cook oppskrifter

En haug med overmodne bananer ringte meg for å lage bananbrød i morges! Banan…

En haug med overmodne bananer ringte meg for å lage bananbrød i morges! 🍌🍞 Bananbrød er noe mamma pleide å lage hele tiden da jeg var yngre, males det var ikke vegansk. Det er ingen overraskelse at vegansk bananbrød er like godt! 😍 Jeg tok familiens oppskrift og veganiserte den. Jeg liker skivene mine med en nøtteaktig smak, så jeg la litt peanøttsmør på toppen, males du kan også legge hakkede valnøtter eller pekannøtter til røren hvis du liker litt crunch. Oppskrift: 2 kopper mel (jeg brukte full hvete) three retailer, meget modne mosede bananer 1/three kopp plantebasert melk 1 lin egg (2 ss malt lin + 5 ss vann) half of kopp søtningsmiddel (jeg brukte lønnesirup, males du kan bruk hvilken som helst type for sukker) 1 ts vaniljeekstrakt 1 ts natron half of ts bakepulver 1 ts salt Forvarm ovnen til 350 grader. Bland de våte og tørre ingrediensene separat før du gre dem. Hell i en brødform og stek i ca 70 minutter eller til de er gyldenbrune. Go på at du kan stikke inn en kniv uten at røren fester seg så er det ferdig! Nyt! 🤗

Related Articles

15 Comments

  1. Looks yummy. I made 🍌🍌 bread yesterday using Jane Esselstyn recipe from YT 😁

Back to top button