Cook oppskrifter

En av mine favoritt lunsj- eller middagsmåltider er en enkel tallerken med grønnsaker, søtpotte…

En av mine favoritt lunsj- eller middagsmåltider er en enkel tallerken med grønnsaker, søtpotet og bønner. Det er balansert med karbohydrater, proteiner og fett, og det får meg til å føle meg så fornøyd. Jeg har spist mer bønner i det siste, og jeg har gått gjennom faser med forskjellige typer. Først var det erter (som egentlig er en belgfrukt) så var det hjemmelagde refried pinto bønner, og nå er det kikerter. Jeg synes bønner er en veldig god plantemat som bør inkorporeres i et vegansk kosthold hvis du fordøyer dem godt! Det er så mange fordeler med å spise belgfrukter og bønner. Jeg får en god del av mitt daglige proteinbehov fra bønner, og jeg har likt å spise mer av dem fordi de aldri har gitt meg fordøyelsesproblemer. Hva er favorittbønnen din? 🤗 Lunsj: dampet søtpotet, kikerter, avokado, agurk, gulrøtter, tomater og spirer. Det eneste jeg la på toppen var litt næringsgjær, males bortsett fra det liker jeg å spise alt som en matbit for seg selv 😋

Related Articles

15 Comments

  1. I’ve always wondered how big your sweet potatoes actually are! I Eat sweet potatoes that seem to be like twice the size of an average one

  2. @plantifullynourished girl just looking at your posts makes my heart feel so happy ❤️ so many colorful vitamin-rich foods, I am trying to transition to a vegan lifestyle and you inspire me so much!

Back to top button