Cook oppskrifter

En av mine favoritt havregrynskåler er kanelhavre toppet med banan, jordbær…

En av mine favoritt havregrynsboller er kanelhavre toppet med banan, jordbær, blåbær, mandelsmør, hampfrø og hukitchen mørk sjokolade 🍫 Hvis du hadde fortalt meg for år siden ville jeg spist sjokolade til frokost de fleste dager være livredd. Males det er det spiseforstyrrelser gjør med deg. Spiseforstyrrelser lar deg ikke nyte livet eller spise de tingene du faktisk vil spise og ikke føle deg skyldig. Å få matfrihet var en av hovedgrunnene mine til å bli frisk (sammen med mange andre grunner.) Det kan være skremmende å utfordre detrimental mattanker, males etter min erfaring blir det ikke bedre før du møter det. For en utenforstående virker tanken på å se på å spise litt sjokolade som en utfordring sannsynligvis triviell og latterlig, males grunnleggende sett kan det å spise maten du frykter virkelig være et avgjørende øyeblikk for liv eller død hvis du kjemper mot en spiseforstyrrelse. Så her er mitt tegn til deg om å spise den sjokoladen eller annen mat du skulle ønske du kunne nyte akkurat nå fordi du kan 💪🏻

Related Articles

15 Comments

  1. I can’t wait to try this ‼️ I usually hv one or the other fruits for me ….
    I save the dark chocolate for my glass of res wine ❤️

Back to top button