Cook oppskrifter

En av mine favoritt havregrynsboller: banan, bær og peanøttsmør minner meg om…

En av mine favoritt havregrynsboller: banan-, bær- og peanøttsmør 👌🏻 minner meg om peanøttsmør og gelésmørbrød kun i havregrynform 😋 Jeg brukte en kopp tørr havre kokt i vann med vaniljeekstrakt og linfrø og toppet denne bollen med frukt og peanøttsmør, knuste valnøtter og cashewmelk. Jeg tilbrakte helgen hjemme med foreldrene mine for å feire konfirmasjonen og morsdagen. Tusen takk for alle de søte meldingene om konfirmasjonen! Det føles fortsatt ikke ekte ennå, og jeg er sikker på at det vil ta tid å tilpasse seg. Jeg er så takknemlig for foreldrene mine og at de vet nøyaktig hva slags mat jeg skal ha mens jeg er hjemme slik at jeg fortsatt kan nyte måltider som dette ☺️ god mandag!

Related Articles

15 Comments

Back to top button