Cook oppskrifter

Eid Roast Chicken kreditt: Vi tilbringer Eid-dagen hos mødrene mine .. frokost Eid melk og…

Eid Roast Rooster 📷📝kreditt: sajseeds_recipes Vi tilbringer Eid-dagen hos mammaene mine .. frokost Eid-melk & kebab, lunsj biryani jardo, kveldsdesserter Eid baker te osv… ender opp med å spise for mye Eid-dagen .. Denne Eid-steken vi har dag etter Eid som datteren min og familien kommer .. Jeg forbereder på forhånd fryse det .. tiner i kjøleskapet dagen før.. Jeg pleier å gjøre en annen stekeoppskrift fra året før three kyllinger skåret i four stykker vask avløp godt, i stor bolle, hell i 1/2 kopp olje i olje går 1/four kopp yoghurt, grønn chili og salt etter din smak, 1/2 ts finhakket ingefær, 2 ts finhakket hvitløk, stor klype safran, 1 kopp sprø stekt knust løk, jeg puttet dem i hakkemaskinen min dem 1 ts gurkemeie, 2 ts knuste korianderfrø, 1 ts garam masala, saft av 1 sitron, gi den en god blanding, ha i kyllingmarinat over natten Du kan steke i ovn eller steke i panne, hakke koriander over, servere med chips eller steke poteter, naanbrød eller Roti litt salat ved siden av …😋

Related Articles

Back to top button