Cook oppskrifter

DRESDEN FOTODUMP Forrige helg tilbrakte jeg de mest utrolige to dagene helt…

💕DRESDEN FOTO DUMP💕 Forrige helg tilbrakte jeg de utroligste to dagene helt alene i Dresden 🥰 Jeg likte det ærlig talt så godt og følte meg så trygg og fri! Ofc jeg sjekket ut ganske mange matsteder, så her er en liten fotodump! 2. cafe_milchmaedchen vegansk søt hipsterfrokost 3.derdickeschmidt Potet Schmidt med Seitan 4.camondas vegansk mørk sjokoladeis 7. steffenhagen_01099 løk seitan stek 8.palais_cafe_dresden vegan choco_cafe_dresden vegan choco. berry cake and vegan_hub berry cake 9 Jeg vil begynne å poste litt mer om meg, hva synes du? ❤Kommenter gjerne: Vil du ha et 10 faktainnlegg om meg? Hvis ja, har du noen spørsmål?❤

Related Articles

11 Comments

  1. Du Hübsche ❤ Ich hoffe du bist so glücklich wie du auf dem Bild aussiehst, zumindest in manchen Momenten 🍀🍀

Back to top button