Cook oppskrifter

Dette er min datters favorittsuppe jeg lager. Maissuppe. 1 terning smør 1 m…

Dette er min datters favorittsuppe jeg lager. Maissuppe. 1 terning smør 1 middels søt løk, i terninger four kopper vann three retailer poteter, skrellet og kuttet three bokser fløte mais 2 halvlitere halv og halv eller kraftig kremfløte 2 ts salt. (For meg bruker jeg vanligvis 1 ss salt, males ikke alle liker salt like mye som jeg gjør) ¼ ts pepper (Valgfritt) Hvitløkspulver etter smak (Valgfritt) 1 ss maisstivelse blandet i ¼ kopp varmt vann for å tykne suppen. Smelt smør i en stor suppegryte og fres løken til den er gjennomsiktig. Tilsett vann i kjelen. Tilsett poteter. Kok på høy varme. Begynn å sjekke om potetene er myke etter ca. 10 minutter. Når potetene er myke, tilsett mais, salt, pepper og halvparten. (Hvis du tilsetter hvitløkspulver, gjør det nå. Varm gjennom. Smak til om du vil tilsette mer krydder. Vi elsker denne suppen akkurat slik. Males du kan tilsette en blanding av maisstivelse og vann hvis du vil tykne den opp Maisstivelse begynner å tykne når den nærmer seg koking. Den er også veldig god med en eddikbasert varm saus. Jeg vet det høres litt rart ut. Lol Følg meg for flere gode oppskrifter. Bokmerk for å lagre oppskriften eller ship meg en DM hvis du vil at jeg skal ship den til deg.

Related Articles

Back to top button